city tours

Wanderland Tur

Wanderland Tour
Wanderland Tour

cerb

Te invitam sa ni te alaturi unei scurte calatorii prin frumusetea salbatica a Banatului Montan. Printr-o excursie de o zi, pornim de la Iabalcea prin Parcul National Semenic, urmand cursul raului Caras pe un drum stancos, impodobit cu pesteri, mici cascade si vai.

Cu putin noroc, intalnim si animale salbatice, fauna parcului fiind una bogata ca numar si ca specii, unele protejate prin lege.

Pe tot parcursul drumetiei dumneavoastra un parc ranger si un ghid va conduc prin geologia si istoria locului.
Istoviti dupa o astfel de aventura, ne completam restul zilei cu o gustare traditionala in aceeasi natura salbatica.

Dupa bunul gust, puteti incerca specialitati biologice de patisserie, lactate si carne, precum si legume sau fructe proaspat culese din gradinile locului. Impartim impresiile micii noastre excursii la un pahar de vin sau tuica si ne incheiem ziua cu intaorcerea la Timisoara (ca. doua ore).

Sezon : 01 mai – 01 octombrie

Rezervari : cu cel putin doua saptamini inainte (in cazuri exceptionale, va rugam sa ne contctati), va oferim gratuit serviciul *pick – up* de la hotel din Timisoara

Servicii incluse : transfer (masina sau autobuz climatizate) la Iabalcea si inapoi, ghid turistic, masa traditionala si buna dispozitie

Va rugam sa tineti cont : excursia este disponibila pentru un grup de cel putin 3 persoane (in caz de mai putine persoane, va rugam sa ne contactati), este necesar un echipament coresounzator: rucsac, umbrela, imbracaminte de ploaie si medicamente in caz de nevoie.

Pret : 59€ / persoana

wanderlandDeosebitul Parc National Semenic – Cheile Carasului le promite tuturor iubitorilor de natura o experienta unica.

Situata in partea sud-vestica a Romaniei, acestea arie protejata isi intampina trecatorii cu privelisti spectaculoase, oferindu-le o gama diversa a faunei si o flora bogata.

Semenic – Cheile Carasului de asemenea gazduieste numeroase rezervatii naturale, silvice si speologice. Conditiile variate de clima si relief regasite in aceasta zona, favorizeaza dezvoltarea continua a florei parcului, facand din acestea o adevarata galerie botanica.

Parcul National Semenic ne indeamna sa-i strabatam cararile inguste si sa ne hranim sufletele calatoare cu natura salbatica a locului.