mice

MICE

Segmentul MICE (meetings, incentives, conferences, and exhibitions) este turismul de afaceri, care stimuleaza si implica organizarea si desfasurarea de întâlniri, evenimente si calatorii individuale sau in grup in scopul participarii la congrese si conferinte internationale, forumuri de afaceri si sesiuni de training.

Evenimentele si intalnirile de afaceri sunt esentiale pentru companii si institutii, creand o punte de comunicare intre companie si public, viitori colaboratori sau personal.  Impreuna cu echipa Cosmopolit Timisoara puteti promova imaginea companiei dumneavoastra si oferi informatii diferitelor categorii de public intr-un mod eficient si rapid. De asemenea sustinem cresterea nivelului de pregatire profesionala a personalului dumneavoastra, punandu-va la dispozitie cele mai adecvate servicii.

Cosmopolit Timisoara se implica in organizarea intregii game de intruniri business: conferinte si seminarii, lansari de branduri, produse si servicii, training-uri si teambuilding-uri, workshop-uri, aniversari corporate  si alte intalniri si evenimente dedicate partenerilor dumneavoastra de afaceri.

Echipa noastra de profesionisti va asteapta pentru a realiza planurile dumneavoastra.