consulting

Consultana

Echipa Cosmopolit Timisoara vine cu o serie de servicii in domeniul consultantei turistice si are o activitate nationala si internationala.

Printre clientii nostri se numara hoteluri, pensiuni, case de vacanta, statiuni, regiuni de dezvoltare, restaurante, cafenele si alte intreprinderi turistice.

Incepem cu o evaluare a intreprinderii dumneavoastra printr-un program Mistery-Check cu ajutorul caruia ne dam seama de felul in care sunt tratati clientii dumneavoastra si ce impresie fac angajatii dumneavoastra asupra acestora.

Analizam conditiile, serviciile, potentialul si concurenta afacerii dumneavoastra pentru a realiza un proiect de solutionare a problemelor existente si de imbunatatire a serviciilor oferite. Va prezentam apoi o strategie de penetrare a pietei si de valorificare a potentialului intreprinderii dumneavoastra.

De asemenea lucram la satisfactia si fidelitatea din relatia cu clientii dumneavoastra. Dupa prezentarea solutiilor, echipa Cosmopolit va ofera un sprijin permanent in implementarea acestora.

De asemenea sustinem cresterea nivelului de pregatire profesionala a personalului dumneavoastra, punandu-va la dispozitie cele mai adecvate servicii. Va recomandam training-uri si seminarii in domeniul managementului turistic pentru a spori calitatea serviciilor intreprinderii dumneavoastra.

Echipa Comopolit concepe strategii de marketing si vine in sprijinul promovarii afacerii dumneavoastra cu solutii de publicitate, vanzare, materiale de promovare si evenimente.