city tours

Discovery Tur

Discovery Tour
Discovery Tour

Va invitam la inca o calatorie prin salbaticia Banatului Montan. Aceasta excursie de o zi care porneste din Iabalcea prin Parcul National Semenic, va conduce la una dintre cele mai frumoase pesteri din Banat – pestera Comarnic.

Cu ale sale impresionante galerii si sali, pestera Comarnic, intra in categoria celor mai mari si monumentale pesteri ale tarii, avand o lungime de 5229 m.

Calatoria se desfasoara apoi de-a lungul unui istoric traseu feroviar si se incheie cu vizitarea arborilor giganti ai Parcului National Semenic, arborii Sequoia, foarte asemanatori cu cei ce se gasesc in California.

Un ranger si un ghid va insotesc pe tot parcursul acestui minunat traseu, venind cu informatii despre geologia si istoria locului.

Sezon: 01 mai – 01 octombrie

Rezervari: cu cel putin doua saptamini inainte (in cazuri exceptionale, va rugam sa ne contctati), va oferim gratuit serviciul *pick – up* de la hotel din Timisoara

Servicii incluse: transfer (masina sau autobuz climatizate) la Iabalcea si inapoi, intrare la pesterea Comarnic, ghid turistic, masa traditionala si buna dispozitie

Va rugam sa tineti cont: excursia este disponibila pentru un grup de cel putin 3 persoane (in caz de mai putine persoane, va rugam sa ne contactati), este necesar un echipament coresounzator: rucsac, umbrela, imbracaminte de ploaie si medicamente in caz de nevoie.

Pret: 59 Euro / persoana

Deosebitul Parc National Semenic – Cheile Carasului le promite tuturor iubitorilor de natura o experienta unica.

Situata in partea sud-vestica a Romaniei, acestea arie protejata isi intampina trecatorii cu privelisti spectaculoase, oferindu-le o gama diversa a faunei si o flora bogata.

Semenic – Cheile Carasului de asemenea gazduieste numeroase rezervatii naturale, silvice si speologice. Conditiile variate de clima si relief regasite in aceasta zona, favorizeaza dezvoltarea continua a florei parcului, facand din acestea o adevarata galerie botanica.

Parcul National Semenic ne indeamna sa-i strabatam cararile inguste si sa ne hranim sufletele calatoare cu natura salbatica a locului.